- Gattuso trener Palermo neste sesong

Milan-legenden er ferdig i Sveits.

 FIKK IKKE TID:  Gennaro Gattuso er en av de tretti managerene som har vært i sveitiske Sion de siste elleve årene. Foto: Denis Bnelibouse / Reuters / NTB Scanpix.
FIKK IKKE TID: Gennaro Gattuso er en av de tretti managerene som har vært i sveitiske Sion de siste elleve årene. Foto: Denis Bnelibouse / Reuters / NTB Scanpix.Vis mer

Tidligere Milan-spiller Gennaro Gattuso blir trener for Palermo, ifølge klubbpresident Maurizio Zamparini.

Sicilia-klubben rykket denne sesongen ned fra serie A. Til høsten må Palermo belage seg på å spille på nest øverste nivå i italiensk fotball. Gattuso er tiltenkt jobben med å ta laget tilbake i eliten.

- Jeg liker Gattuso. Han blir den neste Palermo-treneren, opplyste Zamparini i et intervju med Radio 2.

Gattuso fikk nylig sparken som trener i sveitsiske Sion. Han var en av i alt fem hovedtrenere som måtte forlate klubben denne sesongen. Siden 2002 har Sion-president Christian Constatin ansatt hele 30 trenere.

Heller ikke Zamparini er nådig. Denne sesongen har Palermo hatt tre ulike trenere, der to av dem har kommet og gått to ganger. På et tidspunkt ga han Gian Piero Gasperini sparken, erstattet ham med Alberto Malesani for tre kamper, for så å hente Gasperini tilbake. Det gikk to kamper før han igjen fikk fyken.

(NTB)