Gauseth: - Visste ingenting om andre resultater

Mistet ett poeng på overtid.

Med ett poeng mot Aalesund, kunne jobben blitt lettere i siste serierunde for Mjøndalen. Men spillerne visste ingenting om andre resultater da de selv utlignet på overtid.

 Tokmac Nguen så ut til å gi Mjøndalen ett poeng da han satte inn 1-1 på overtid.

På det tidspunktet var laget à poeng med Start på kvalifiseringsplass, men bruntrøyene gikk for alle tre poengene. Det endte med 1-2 imot enda lenger inne i overtiden. Med ett poeng mot Aalesund, ville det holdt med ett poeng mot Viking i siste serierunde så lenge Start tapte.

Med tapet mot Aalesund, må Start tape med tre mål eller mer dersom Mjøndalen spiller uavgjort mot Viking.

- Vi visste ingenting om de andre resultatene, sier Mjøndalens Christian Gauseth til NTB om sluttminuttene.

31-åringen, som pådro seg gult kort og må stå over kampen mot Viking, var i likhet med sine lagkamerater svært skuffet etter Aalesund-kampen.

- Det står ikke på viljen i laget, det går på kvaliteten. Vi skaper mange sjanser, men vi er ikke kjølig nok foran motstanderens mål, forteller han til NTB.

Han påpeker at det er irriterende at laget spilte så oppjaget som de gjorde når de egentlig ikke har noe press på seg. - Vi har jo ingenting å tape, alle har jo trodd vi skal rykke ned uansett.

- Kaos over hele banen Hans midtbanekollega Stian Semb Aasmundsen mener det var smått utrolig at laget ikke fikk med seg poeng.

- Det er helt utrolig hvordan vi taper. Vi hadde enormt med sjanser, sier han til NTB.

Et brudd imot i kampen for alle tre poengene ble utslagsgivende da Aalesund scoret 2-1-målet.

- Vi var litt naive etter utligningen, og på 1-2-scoringen var det egentlig kaos over hele banen, forteller Semb Aasmundsen.

Han forteller at stemningen i garderoben etter kampen bar preg av at spillerne nesten ikke trodde hva som hadde skjedd.

Laget hadde flere store sjanser til å utligne før pause og i annenomgang, men både Morten Sundli, Sanel Kapidzic og Amahl Pellegrino brant sine store sjanser.

- Vi klarer ikke å avgjøre kamper tidlig nok, erkjenner Semb Aasmundsen til NTB.

 (NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram