Gauseth føler han kan mye om fotball. Så kom Ødegaard med nye instrukser

- Martin drev med en annen idrett enn det vi driver med.

GOD FOTBALLFORSTÅELSE: - Det bor så ufattelig spilleforståelse i den gutten, sier Gauseth om Martin Ødegaard. Foto: EFE/Terje Pedersen / NTB scanpix
GOD FOTBALLFORSTÅELSE: - Det bor så ufattelig spilleforståelse i den gutten, sier Gauseth om Martin Ødegaard. Foto: EFE/Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg Real Madrid - Getafe i Dagbladets Fotballstudio fra 20.30

MJØNDALEN (Dagbladet): Det er mange som venter i spenning på om Martin Ødegaard endelig skal få sin debut for A-laget til Real Madrid i kveld.

16-åringen ble som kjent tatt ut i troppen til ligaavslutningen mot Getafe på Santiago Bernabeu, for andre gang denne sesongen.

Selv om det ikke ble spilletid sist nordmannen var på benken, er det større grunn til å håpe at han kommer innpå i kveld.

Mjøndalen-spiller Christian Gauseth er imponert over det Ødegaard gjør. Han forteller at det var Ødegaard som lærte ham nye triks på fotballbanen.

- Martin drev med en annen idrett enn det vi driver med, og det merket vi fort. Jeg er 31 år og føler at jeg kan ganske mye om fotball. Men når vi spilte 11 mot 11 med Martin, så var det han som instruerte meg om hvor jeg skulle være på banen, sier Mjøndalen-spiss Christian Gauseth til Dagbladet. - Og det kom altså fra en unggutt som kanskje trente med oss en gang i måneden. Om du står der, sa han, så kommer du til å være alene hver gang. Så gjorde jeg som han sa, og var alene med keeper hver gang. Det bor så ufattelig spilleforståelse i den gutten, utdyper han. - Hvor stort vil det være om Ødegaard får sin debut for Real Madrid?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.