Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gavey forlater Storhamar

Stjernespilleren ble skremt av utelivet på Hamar!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kanadiske Aaron Gavey har forlatt Storhamar etter bare to kamper for klubben. Ifølge 30-åringen skal han ha oppfattet Hamar by som altfor utrygg for familien, som skulle komme til Hamar i løpet av desember.

- Han møtte en litt for full mann ute på byen, og ble ganske skremt. Jeg synes det er veldig rart at Hamar skal være så farlig at man ikke tør å bo her, sier assistenttrener Tommy Larsen til Dagbladet.no.

Kanadieren spilte seriekampen mot Sparta tidligere i uka, og fredagens kamp i kontinentalcupen mot Sokol Kiev. Etterpå forlot han Hamar og Norge.

Blant de beste

- Episoden han har vært borti, høres ut som en bagatell, men Gavey ble veldig opprørt. Han følte seg ikke trygg på at Hamar var et bra sted for familien hans. Det er synd, for han er en veldig god spiller.

Gavey var en av Eliteseriens beste spillere, og har 355 kamper bak seg i NHL. Han ble hentet til Hamar for å erstatte langtidsskadde Joakim Persson. Nå må den regjerende dobbelmesteren ut på jakt igjen.

- Vi bør ha forsterkninger, men vi stresser ikke, sier Larsen.

Mange skader

I kveld tapte Storhamar 5-2 for Milano Vipers i den andre kampen i kontinentalcup-gruppespillet. Med ett poeng på de to første kampene, må Storhamar banke gruppeleder Torpedo Kazzinc i morgen, samtidig som Sokol Kiev slår Milano, for å gå videre.

- Det skal godt gjøres. Det blir en tøff kamp i morgen, særlig fordi vi har mange skader. I dag brakk Mattias Livf nesa, mens Magnus Østeraas fikk en strekkskade. I tillegg er Alexander Smirnov ute. Å miste tre så gode backer, vil prege laget. Dessuten savner vi Gavey, sier Tommy Larsen.

ISKRIGER: Aron Gavey har spilt i flere NHL-klubber og er vant til tøffe tak på isen. Hamar ble derimot litt for tøft.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!