Eliteserien: Bodø/Glimt - Haugesund 0-3

Gavmilde Glimt snublet mot Haugesund

Haugesund avgjorde mot Bodø/Glimt før pause i eliteserien fotball mandag. Det ble 3-0 til gjestene etter svakt forsvarsspill av hjemmelaget.

SEIER: Haugesund tok tre poeng mot Bodø/Glimt. Her jubler de etter Glimts selvmål. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
SEIER: Haugesund tok tre poeng mot Bodø/Glimt. Her jubler de etter Glimts selvmål. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Brede Moe headet inn et selvmål til 0-1 etter 20 minutters spill. Frederik Gytkjær løftet ballen inn i feltet fra venstresiden. Moe fikk lite press på seg, men ga likevel gjestene ledelsen.

På tribunen var mange småiltre Glimt-fans. De likte ikke det de så ute på banen der Haugesund var best i mye. Hjemmelaget ropte også på straffe etter 26 minutter. Da gikk Fredrik André Bjørkan i bakken innenfor 16-meteren, men dommeren vinket spillet videre.

Tabbe

Stemningen blant hjemmetilskuerne skulle synke ytterligere kloss inn mot pause. Et langt 5-metersutspill fra Haugesund-keeper Per Kristian Bråtveit viste seg å bli til målgivende pasning.

Glimt-forsvarer Emil Jonassen så ut til å ha kontroll, men det var et synsbedrag. Babajide David Akintola snappet opp et fryktelig dårlig tilbakespill, satte fart og skjøt i keeper. Returen slo tilbake i Akintola og gikk inn til 0-2.

Snaut ti minutter før slutt la så Gytkjær på til 0-3 i det som ble en blytung påskeavslutning for Glimt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer