«Gazza»: - Jeg har vært edru i fire dager

Fotballegenden skrevet ut av sykehuset i går.

 UTSKREVET:  Paul Gascoigne er optimistisk etter han nå er skrevet ut av sykehuset. Foto: Tor Erik H. Mathiesen, Nikon D3, Adobe RGB.
UTSKREVET: Paul Gascoigne er optimistisk etter han nå er skrevet ut av sykehuset. Foto: Tor Erik H. Mathiesen, Nikon D3, Adobe RGB.Vis mer

(Dagbladet): I går skrev Daily Mirror om Paul Gascoigne, som ingen hadde sett eller hørt fra på fire dager.

Nå viser det seg at fotballegenden har vært på sykehuset hele tiden. Først i går ble han skrevet ut fra sykehuset, melder Daily Mirror.

Det var mandag at den tidligere Spurs-spilleren kollapset utenfor et hotell. I dagene etter hørte verken familie eller venner fra 46-åringen.

- Nå har jeg vært edru i fire dager. Jeg skal ta opp denne kampen, og jeg skal vinne den, sier Gascoigne ifølge Daily Mirror.

- Dette var bare en glipp, la han til.

 FOTBALLEGENDE:  Paul Gascoigne gjorde seg bemerket på fotballbanen. Her i duell med Roger Nilsen i en landskamp mot Norge. Foto: Simon Bruty/ALLSPORT
FOTBALLEGENDE: Paul Gascoigne gjorde seg bemerket på fotballbanen. Her i duell med Roger Nilsen i en landskamp mot Norge. Foto: Simon Bruty/ALLSPORT Vis mer

Det ble først skrevet at Gascoigne ble skrevet ut av sykehuset etter et døgn. En venn sier til den engelske avisen at de nå skal hjelpe Gazza med å legge problemene bak seg.

- Han vet hva han må gjøre selv og han må være fokusert. Alle støtter han, og det vet han.

Alkoholproblemer
Problemene har vært mange for mannen med over 50 landskamper for England. I årevis har «Gazza» slitt med alkohol- og rusproblemer.

Han har vært på rehabilitering i USA, sponset av venner, uten at det hjalp. Forrige uke ble han arrestert på en jernbanestasjon i Stevenage i Nord-London.