Gazza bestilte kniv til hotellrommet

Forsøkte å drukne seg da politiet kom.

(Dagbladet.no): Han var genial som fotballspiller, men utenfor banen slutter Paul Gascoigne aldri å sjokkere i negativ forstand.

Tidligere i år ble 40-åringen arrestert og tvangsinnlagt på psykiatrisk sykehus, etter å ha forårsaket kaos på et lukshushotell utenfor Newcastle. Gascoigne skal blant annet ha åpnet hotelldøra si splitter naken med ordet «gal» skrevet i panna, og snakket med batteridrevne papegøyer.

Denne helga skapte en full Gazza brudulje på et nytt hotell i London.

Få minutter etter at han hadde bestilt en biff til rommet sitt, ringte den gamle fotballhelten til resepsjonen og ba dem komme opp med en kniv i stedet.

- Personalet sa «glem det» og fryktet umiddelbart for sikkerheten hans. Gazza forsøkte å forsikre alle om at han var i kontakt med psykologen sin. Dette skjedde omtrent 90 minutter etter at han hadde sjekket inn, og de ansatte bestemte seg for å ringe politiet, sier en kilde til The Sun.

Hele 10 betjenter tok seg inn på Gazza hotellrom, hvor alt lys skal ha vært slått av. Fra badet hørte de imidlertid plasking - samt rop om kokain.

- Han lå naken i badekaret med vann nesten helt opp til kanten, og tappekrana rennende. Han fortalte politiet at han ville drukne seg dersom han ikke kunne skjære over håndleddene sine. Deretter senket han hodet under vannet, før politiet grep inn og halte ham opp, sier kilden.

Utenfor hotellet skal Gazza ha nektet å sette seg inn i politibilen, og havnet i håndgemeng med noen av betjentene. Den gamle fotballhelten roet seg da han fikk forsikringer om at han bare skulle kjøres til sykehus.

LAGDE NY SKANDALE: Paul Gascoigne har i en årrekke slitt fælt med personlige problemer og rus. I helga måtte politiet gripe inn for å forhindre den gamle fotballstjernen i å ta livet sitt. Bildet er hentet fra en tidligere anledning. Foto: AFP
LAGDE NY SKANDALE: Paul Gascoigne har i en årrekke slitt fælt med personlige problemer og rus. I helga måtte politiet gripe inn for å forhindre den gamle fotballstjernen i å ta livet sitt. Bildet er hentet fra en tidligere anledning. Foto: AFP Vis mer

Selvmordsforsøket oppsummerte en kaotisk helg for Gascoigne. På lørdag skal han ha utløst brannalarmen ved et annet hotell i London etter å ha røyket på rommet.

Samme dag farget han håret rødt - for deretter å barbere av seg alt noen timer etterpå.

Gazza har tidligere innrømmet at han ved flere anledninger har vurdert å ta sitt eget liv.

- Det har vært selvmordstanker. Jeg kan innrømme det nå. Jeg har vært så langt nede noen dager, sa han i 2004.

Gazza bestilte kniv til hotellrommet
Gazza bestilte kniv til hotellrommet
<B>VAR ENGLANDS KJÆLEDEGGE:</B> Fotballtalentet hans var stort, men problemene utenfor banen er enda større.