Gazza etter bildene som rystet England: - Jeg skal vinne kampen mot alkoholen

Vil ikke ha sympati.

 LANGT NEDE: Paul Gascoigne har slitt med rusproblemer etter at fotballkarrieren tok slutt.  Forrige uke ble han hentet av politiet og frakter bort fra hjemmet sitt i en ambulanse. Foto: Splash/All Over Press
LANGT NEDE: Paul Gascoigne har slitt med rusproblemer etter at fotballkarrieren tok slutt. Forrige uke ble han hentet av politiet og frakter bort fra hjemmet sitt i en ambulanse. Foto: Splash/All Over PressVis mer

Tidligere fotballstjerne Paul «Gazza» Gascoigne sier at han tross et nylig tilbakefall er innstilt på å vinne kampen for å holde seg unna alkohol.

Forrige uke ble 47-åringen fotografert da han tydelig medtatt og med en bærepose full av flasker ble tatt hånd om av politiet og ført til en ambulanse.

- Jeg vet at jeg kan vinne denne kampen. Jeg er alkoholiker, så jeg må ta en dag av gangen, men jeg skal greie det, sier Gascoigne til Sunday Mirror.

- Inntil for noen uker siden gikk det flott. Jeg hadde ikke drukket på sju måneder, men jeg har en sykdom, og jeg hadde en dårlig øyeblikk. Nå vil jeg sørge for at det ikke skjer igjen.

 JOBBER MED PROBLEMET:  Paul Gascoigne. Foto: NTB Scanpix
JOBBER MED PROBLEMET: Paul Gascoigne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han sa at han begynte å drikke igjen da han fant ut at han måtte flytte fra leiligheten han leier i kystbyen Poole.

Gascoigne regnes som en av Englands mest talentfulle fotballspillere noensinne. Han spilte for Newcastle, Tottenham, Lazio og Rangers. Dessuten hadde han en stjernerolle i Englands landslag som kom til VM-semifinale i 1990 og EM-semifinale i 1996, men han har slitt med alkoholproblemer både under og særlig etter karrieren.

 SPILTE VELDEDIGHETSKAMP:  «Gazza» i 2009. Foto: NTB Scanpix
SPILTE VELDEDIGHETSKAMP: «Gazza» i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(NTB)