Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Gazza» fikk 200 000 følgere i løpet av seks timer

Legenden hylles på Twitter.

POPULÆR: Paul Gascoigne har over 232 000 følgere snaut tolv timer etter at han registrerte seg på Twitter. Foto: AP Photo/Scott Heppell/NTB Scanpix
POPULÆR: Paul Gascoigne har over 232 000 følgere snaut tolv timer etter at han registrerte seg på Twitter. Foto: AP Photo/Scott Heppell/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Den tidligere fotballstjernen Paul «Gazza» Gascoigne har levd et turbulent liv. Engelskmannen har vært åpen om sitt alkoholmisbruk, og de siste månedene har du kunnet lese flere artikler om blant annet angrep på vakt, forsvinningen etter avrusning og ikke minst hvor nær han var døden tidligere i år.

Det er ikke noe tvil om at «Gazza» likevel har bred støtte av fotballfamilien. Det viste blant annet Arsenals Jack Wilshere og Chelseas John Terry da de bidro til å betale de 600 000 norske kronene et opphold på en avvenningsklinikk i USA kostet. Han takket også Gary Lineker, Wayne Rooney og Steven Gerrard for livet da han besøkte den engelske TV-verten Alan Carr.

Uavhengig av om du støtter Gascoigne eller ikke så er det ikke noe tvil om at det skjer mye rundt 46-åringen. I går registrerte han seg på mikrobloggtjenesten Twitter, og viste at folk er interessert i hva som skjer i livet til eks-fotballspilleren. I løpet av seks timer hadde han hele 200 000 følgere.

- Jeg kan ikke tro alle de fine meldingene jeg har fått. Takk så mye! Love Gazza, skrev han blant annet i et innlegg.

Fotballstorheter som Matt Le Tissier og Gary Lineker hyllet Paul Gascoignes inntreden på mikrobloggsamfunnet, og ønsket ham velkommen.

I skrivende stund har ikonet litt over 232 000 følgere på Twitter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media