Gazza gjorde comeback

I går kveld spilte Paul Gascoigne 90 minutter for Wolves-reservene.

Riktignok var det reservelaget. Og riktignok ble det 1-3-tap mot Sunderlands reservelag.

Men Gazza koste seg likevel med sin første kamp i England på lang tid. 36-åringen har trent med Wolves de siste ukene, og vil gjøre et siste forsøk på hevde seg på toppnivå.

- Jeg har kost meg på treningene, men å spille er noe helt annet, sier Gazza til klubbens hjemmeside.

- Det var hardt, men veldig morsomt. Jeg trengte ikke å være fremragende, jeg måtte bare legge in et ekstra gir og være fornøyd med min egen innsats.

Takker sjefen

Foreløpig har den tidligere landslagsstjerna et stykke igjen til toppformen, men han skryter av manageren som gir ham muligheten til å avslutte karrieren med stil.

- Dave Jones har vært strålende og har bedt meg om ikke å presse meg selv, men bare stå på videre. Du må jo gi mannen skryt for å være villig til å ta seg av meg. Jeg trodde aldri jeg skulle bli i stand til å få en ny sjanse, sier Gascoigne, som har slitt med alkoholproblemer de siste årene.

- Det er flott om det kommer noe ut av dette, men hvis ikke er det jo alltids mulig å reise til Dubai, sier han.

- Liker guttunger

Gascoigne var en av to seniorspillere på reservelaget i går kveld. Resten av laget besto av unggutter. Det syntes Gazza bare var moro.

- Jeg liker å spille med guttunger (kids). Jeg vil trene guttunger i framtida, sier han.

Flere hundre Wolves-supportere var møtt fram for å se Gazza. Han viste sin takknemlighet ved å skrive masse autografer på banen etter sluttsignalet.

- Jeg fikk jubel og oppmuntrende tilrop fra publikum, og det hadde vært deilig å treffe nettmaskene. Det var fint at de stilte opp for å heie på meg og de andre gutta på en så sur og kald kveld, sier Paul Gascoigne.

TILBAKE:</B> Paul Gascoigne spilte reservekamp for Wolverhampton i går kveld.