Gazza lam i ansiktet

Paul Gascoigne skrev seg inn på sykehus med lammelser i ansiktet lørdag.

Det skriver flere britiske aviser i dag. Ifølge

Daily Record kom 35-åringen sjøl til sykehuset i Gateshead utenfor Newcastle.

Der klaget den tidligere Tottenham- og Lazio-spilleren over en stikkende følelse i hele kroppen. Han følte seg også lam i deler av ansiktet.

Et vitne sier at den tidligere landslagsspilleren var bleik og dratt da han meldte seg sammen med sin far John. Gascoigne er svært lysten på et comeback i Premier League, og før innleggelsen skal han ha vært i gang med hardtrening.

Gazza skal ha blitt utskrevet av sykehuset etter undersøkelsen, og i går kveld sa bestekompisen Jimmy «Five Bellies» Gardner at midtbanespilleren føler seg fin igjen.

- Gazza er bra igjen. Han har trent voldsomt med intensive økter for å komme i form. Men det ser ut som om han ovedrev. Gazza var bekymret og han gjorde det rette da han ville undersøkes. Han har fått grønt lys, og i dag er han i gang igjen, sier kompisen.

Gascoigne fikk 57 landskamper for England, men er like kjent for fylleskandaler og konemishandling. I sommer ble han frigitt av Everton, og han har ikke vært på banen siden siden han ble utlånt til Burnley i vår.

(Dagbladet.no)

NORGESBESØK:</B> Gazza var innom Erik Thorstvedt og Canal Plus-studioet i Norge tidligere i år.