- Gazza må få hjelp

Urokråka Paul Gazza Gascoigne har igjen vært ute på stupfylla. Venner av Gazza sier at fotballstjernen har mistet kontrollen, og at han må få hjelp med en gang.

I går måtte Middlesborough-manager Bryan Robson hente en sliten og forfylla Gazza på byen etter at han hadde drukket sammenhengende i fire dager.

- Paul har nådd bunnen. Nå må han forstå at han er en alkoholiker som må få hjelp. Det beste vil være om han blir innlagt på en avvenningsklinikk. Bryan sier ikke dette bare for å redde Gazzas karriere, han vil også redde sinnet hans, sier en nær venn av Robson til The Sun.

Gråtende

Den noe falne fotballstjernen ble i går båret ut av en bar i Dublin, og Gazza var ikke bare full, han hadde også flere blåmerker på kroppen etter fyllefall.

Tidligere på dagen ble 31-åringen observert gråtende foran jernbanestasjonen i Dublin med en blomsterbukett i hendene. Denne hadde han kjøpt for å gi til sin eks-kone Sheryl.
- Han så ikke ut og oppførte seg helt patetisk, sier en kilde til avisen.

Mistet kontrollen

Venner av fotballstjernen sier at de har forsøkt å hjelpe Gascoigne i lengre tid, men uten nytte.

- Han har totalt mistet kontrollen over alkoholen - og livet. Det virker som om han har trykket på en selvdestruksjonsknapp, sier en kilde.

Nå håper Bryan Robson at Paul Gascoigne går med å legges inn på avvenningsklinikken som fotballstjernene Tony Adams og Paul Merson brukte for litt siden.

FORLATT:</B> Paul Gascoigne ble i går observert full og gårtende foran jernbanestasjonen i Dublin. Gazza ville ha tilbake sin kone Sheryl - men hun forlot ham for noen måneder siden.<br>