FRYKTET FOR LIVET: Det har stormet rundt Paul Gascoigne det siste året og i går måtte han svare venner og familie som fryktet for livet til fotballprofilen. Dette bildet er fra november 2012.  Foto: AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI
FRYKTET FOR LIVET: Det har stormet rundt Paul Gascoigne det siste året og i går måtte han svare venner og familie som fryktet for livet til fotballprofilen. Dette bildet er fra november 2012. Foto: AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLIVis mer

Gazza måtte svare venner og familie som trodde han var død

Det haglet med sms.

(Dagbladet): Skandalene har haglet rundt Paul Gascoigne (46) det siste året etter at han var innlagt på rusklinikk i USA i starten av 2013.

Blant annet er han siktet for vold, blitt meldt savnet og i går fryktet flere av hans nærmeste for livet til den tidligere fotballstjernen.

- Jeg hadde fullt av tekstmeldinger og telefonanrop fra venner og familie som var redd jeg var død, skriver Gascoigne på sin Twitter-profil.

Måtte le Det er ukjent hvor ryktene om stjernens bortgang stammet fra, men det var uansett nok til å skremme «Gazza»s bekjente. Selv spøkte han om hendelsen.

- Ha. Jeg måtte le. Hvis noen er død, vil jeg ikke sende en sms til personen, nettopp fordi han er død, skriver Gascoigne.

- Men jeg setter pris på omtanken, så jeg reiser til apoteket og kjøper benylin (forkjølelsesmedisin) for å bli kvitt hosten.

Takket stjerner Den tidligere Tottenham, Newcastle, Rangers og Everton-spilleren takket tidligere i år flere fotballprofiler etter oppholdet på rusklinikk som han selv påstår reddet livet hans.

- Jeg vil takke Gary Lineker og noen som ikke ønsker å bli nevnt. Men jeg vil nevne dem likevel: Wayne Rooney, Steven Gerrard og Jack Wilshere, sa Gascoigne.

46-åringen har i flere år vært alkoholisert og behandlingen han fikk i USA var dyr. Så dyr at «Gazza»s egen lommebok ikke strakk til.

Det var i et intervju med den engelske TV-verten Alan Carr på Channel 4 han avslørte hvem som støttet ham økonomisk.

Gascoigne var aktiv fotballspiller fra 1985 til 2004. Han spilte 57 landskamper for England.

SIKTET FOR VOLD: Paul Gascoigne ble siktet for vold i august. Foto:   AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS
SIKTET FOR VOLD: Paul Gascoigne ble siktet for vold i august. Foto: AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS Vis mer