Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gazza på fylla i Libya

Paul Gazza Gascoigne og lagkameratene i Middlesbrough tok seg en real fyllekule i en villa som tilhører den britiske ambassaden i Libya. Dagen derpå tapte Boro 0-1 for et libysk lag.

Det er forbudt å drikke alkohol i Libya, men Gazza og lagkameratene visste råd. Diplomatboliger holdes utenfor alkoholforbudet, og i en villa som tilhørte den britiske ambassaden fikk Middlebrough-spillerne drikke så mye gratis øl og sprit de bare orket.

- Fotballspillerne var som unger i en godteributikk da de fikk øye på spriten, sa en tilstedeværende til avisa The Sun.

Forretningsmannen Jack Lubbert var vitne til festen.

- Gazza og kameratene hans var ganske fulle, sa Lubbert.

Dagen etter diplomatfesten tapte Middlebrough 0-1 for et sammensatt libysk lag. Saadi Gaddafi, sønn av diktator Gaddaffi, scoret kampens eneste mål.

Middlesbrough tapte 0-1 for italienske Bari i den andre kampen. Før denne kampen hadde Boro-spillerne skrevet autografer hele natta, og var ikke i seng før klokka 03.30.

Ifølge The Sun mottok Middlesbrough 13 millioner kroner for å delta i miniturneringen sammen med Bari og et libysk lag.

(Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling