«Gazza» siktet for overfall

Tok strupetak på en sikkerhetsvakt.

NYE PROBLEMER: Paul Gascoigne er i trøbbel etter at han tok strupetak på en sikkerhetsvakt. Foto: AP Photo/Scott Heppell/NTB Scanpix
NYE PROBLEMER: Paul Gascoigne er i trøbbel etter at han tok strupetak på en sikkerhetsvakt. Foto: AP Photo/Scott Heppell/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Tidligere denne måneden kom det fram at Paul Gascoigne har begynt å drikke igjen. «Full og syk» ble Gazza sendt til sykehus. Bekymrede fans og vitner så en fullstendig utslitt Gascoigne ligge på gaten utenfor et hotell.

«Gazza» skal også ha vært involvert i en stygg episode som nå har ført til problemer for engelskmannen.

Den tidligere England-stjernen skal ha møtt opp full på en togstasjon i den engelske byen Stevenage. Der skal han ha tatt strupetak på en sikkerhetsvakt, før han lot sinnet gå utover ekskona Sheryl da hun forsøkte å roe ned situasjonen, ifølge The Mirror.

Gascoigne skal ha måttet overnatte i politiarresten, før han ble sluppet fri mot kausjon neste morgen. Nå er han siktet for begge overfallene, i tillegg til ordensforstyrrelse, skriver BBC. Han må møte i retten 5. august for å svare på anklagene,.

Døden nær Tidligere i år sjokkerte «Gazza» en hel fotballverden da han stilte opp offentlig for et veldedig formål i urovekkende form.

På det tidspunktet skal Gascoigne ha vært døden nær. Et månedslangt opphold på en avveningsklinikk i USA ble redningen.

I årevis har Gazza slitt med alkohol- og rusproblemer. Flere fotballstjerner har bidratt økonomisk for å gi Gazza hjelp mot rusavhengigheten.

Nylig var eks-spilleren som sunket i jorden i fire dager, og det viste seg at han hadde vært innlagt på sykehus hele tiden.