Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Paul Gascoigne siktet

Gazza siktet for seksuelt overgrep

Den tidligere fotballspilleren er nok en gang i trøbbel.

TILTALT: Paul Gascoigne er i trøbbel igjen. Han er siktet for et seksuelt overgrep på en kvinne. Foto: Reuters/Lee Smith
TILTALT: Paul Gascoigne er i trøbbel igjen. Han er siktet for et seksuelt overgrep på en kvinne. Foto: Reuters/Lee Smith Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Paul Gascoigne ble i slutten av august arrestert for å angivelig ha forgrepet seg på en kvinne om bord på et tog i England. Nå er han siktet for det samme.

Den tidligere fotballspilleren ble pågrepet på Durham stasjon 20. august da han skal ha tatt på kvinne mot hennes vilje. Gazza, som hadde en stor karriere i blant annet Tottenham og Newcastle, må møte i retten igjen 11. desember.

Siktelsen er nok et slag for den tidligere helten, som lenge har slitt med rusproblemer.

- Havnet i galt miljø

Gascoigne har levd et svært utsvevende liv. Han regnes som en av tidenes engelske fotballspillere, men har slitt med alkohol- og narkotikaproblemer store deler av livet sitt - og har vært åpen om problemene.

- Gazza var en fotballspiller totalt utenom det normale. Han var en utrolig naturbegavelse med sin blendende teknikk og kraft. Men det måtte også gå galt før eller seinere, har Erik Thorstvedt tidligere uttalt til Dagbladet. De to var lagkamerater i Tottenham.

- En gal fyr som havnet i galt miljø, konkluderer Norges tidligere landslagskeeper.

Sliter fortsatt

Den siste tiden har bodd i South Leicestershire og var nylig i et forhold med Sara Lovatt. Hans nærmeste hadde håp om at forholdet skulle hjelpe ham tilbake på rett kjøl, men for et par måneder siden tok det slutt mellom de to.

Gascoigne har lenge slitt med alkoholproblemer, og seinest i sommer måtte han nekte for å ha vært full under en gjesteopptreden på fotballprogrammet Soccer AM. Gazza dro tidlig fra showet og hevdet at han følte seg uvel på grunn av noen sovetabletter.

I 2015 ble han dømt til samfunnstjeneste for å ha sjikanert og truet sin tidligere kjæreste Amanda Thomas og for å ha slått fotografen Steven Shepherd.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!