Gazza skilt på to minutter

Paul Gascoigne satte muligens rekord i hurtig skilsmisse i går. To minutter tok det dommer Gerald Angel å godkjenne fru Sheryls skriftlige søknad om å bryte det for lengst havarerte ekteskapet med Gazza. Ingen av de to nyskilte var til stede.

Mens Sheryl etter sigende er på ferie i Spania, var Gazza på trening da det 785 dager lange ekteskapet fikk nådestøtet i retten.

I salen var bare dommeren, en sekretær og et dusin journalister.

Det er for så vidt ikke første gang Gazza går glipp av en viktig hendelse i forholdet til Sheryl. Da parets nå to år gamle sønn Regan ble født fire måneder før de giftet seg, var den stolte far på fylla med kamerater i fødebyen Newcastle.

Juling

Fire måneder etter bryllupet var han så absolutt til stede. Da banket han kona i et kvarter, og etterlot henne med et blått øye, hovent ansikt og fire fingrer ute av ledd.

Paret har siden vært separert, men når Gascoigne ble vraket fra Englands VM-lag, var det Sheryl han søkte trøst hos.

Håpet på gjenforening

Han har besøkt Sheryl og Regan regelmessig siden, og håpet at sårene kunne leges. Det håpet kan han nå i beste fall beholde de seks ukene det tar før skilsmissedommen er endelig.

Dommeren fastslo at ekteskapet var uopprettelig. Han avgjorde at Gazza «hadde oppført seg slik at det ikke kan forventes at kona skal fortsette å leve med ham».

  • Det er ventet mer engasjert innsats fra partene i rettssalen når det økonomiske oppgjøret etter skilsmissen skal diskuteres. Gazza skal være god for drøye 63 millioner kroner.
SNIPP-SNAPP-SNUTE: Hurtigskilsmisse for Paul Gascoine og Sheryl.