Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gazza sparket etter motspiller

Paul Gascoigne har knapt startet Everton-karrieren sin før han er i trøbbel. I går ble han igjen tatt av banen for sitt eget beste.

Forrige uke havnet Gazza i slagsmål med en Dundee United spiller, og lovte at han skulle skjerpe temperamentet sitt.

Gazza holdt seg på matta i knapt ei uke: I går tok 33-åringen rennefart og sparket etter Tranmere-spissen Stuart Barlow, som lå nede på bakken etter en duell.

Episoden skjedde knapt et minutt etter sidebytte på Prenton Park, og Everton-manager Walter Smith så seg straks nødt til å ta Gazza av banen.

- Det var ikke noe poeng i å ta sjanser. Det er bedre å være på den sikre siden, sier Smith til Daily Mail, og henviser til frykten for at Gazza skulle gå berserk allerede før sesongen starter.

Smith hadde også en unnskyldning klar for Gazza, som skal ha fått hard medfart i kampen.

- Det er sånn det er, Paul får all oppmerksomheten og alt han gjør kommer fram fordi han er den han er, sier Smith.

Tranmere-trener John Aldridge ristet på hodet fra sidelinja da Gazza prøvde å sparke spissen hans. Tidligere i kampen hadde Gazzas støvel ellerede gitt Wayne Allison et par sting over øyet.

- Jeg vil ikke snakke om Paul. Han er en koselig fyr, og alle i Tranmere ønsker han lykke til denne sesongen, sier Aldridge.

  • Gazza brakk armen da han prøvde å kjøre albuen i fjeset på Villas George Boaten i februar. Kampen var hans siste kamp for Middlesborugh.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media