Gazza stjal klubbussen

LONDON (Dagbladet): Paul Gazza Gascoigne herjer videre. Denne gang har urokråka stjålet bussen som Middlesbrough bruker til kampene. Den elleville kjøreturen koster Gazza 130000 kroner.

Bussjåføren hadde parkert bussen utenfor garderobeanlegget til Middlesbrough, og Gazza tok like godt og kjørte bussen ut av treningsfeltet.

Først mistet han kontrollen over den nye bussen, som koster nærmere 3 millioner kroner, og kjørte inn i et skilt. Deretter stoppet han ved et busstopp, åpnet døra og sa til de sjokkerte menneskene som ventet på busset:

- Er det noen av dere som skal til Darlington!

Her endte ferden. Gazza stoppet bussen, gikk ut og ga nøklene til en tilfeldig forbipasserende.
- Jeg begynte å gråte. Dette er helt uakseptabelt, og jeg kan brekke nakken på Gascoigne for dette, sier bussjåføren Brendan Greenwood til den britiske avisa The Sun.

Bussjåføren tok kontakt med manager Bryan Robson, som ble rasende på Gazza. Like sinna ble Gordon McQueen, som er trener i Middlesbrough.

Gordon McQueen var rasende. Han ropte og skrek, og forlangte at Gazza skulle melde seg for ham. Gascoign hadde imidlertid forlatt treningsfeltet, sier bussjåføren.
I går ble det også kjent at Gascoigne hadde hoppet over pausepraten da Middlesbrough spilte privatkamp mot det irske laget Shelbourne sist tirsdag.

I pausen hadde Gazza gått til en bar på stadion, og tatt seg en røyk og en kopp kaffe. Like før pausen var slutt hadde han ruslet tilbake til lagkameratene.