Gazza vraket fra VM-troppen

Paul «Gazza» Gascoigne (31) er vraket fra Englands VM-tropp. Den kontroversielle fotballspilleren er rett og slett ikke godt nok trent, mener landslagssjef Glenn Hoddle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Beskjeden kom i går kveld, et døgn før det var meningen Hoddle skulle offentliggjøre sin 22-manns tropp til VM i Frankrike. Sportsjournalister og kommentatorer fikk tidenes hakeslepp da Gazzas navn ikke var på lista. Alt tyder på at han har spilt sin siste landskamp.

Fyllekule

Treningskampen mot Belgia i Kong Hassan Cup, den siste England spilte før VM, ble utslagsgivende for Gazza. Han klarte knapt å styre en eneste pasning til sine medspillere, og

han var ikke særlig mye bedre mot Marokko noen dager tidligere.

Gazza har tilbragt over halve sesongen på Glasgow Rangers skadebenk, og overbeviste heller ikke etter at han gikk til Middlesbrough mot slutten av sesongen. Etter serieslutt var avisene fylt av bilder av en øldrikkende, kebabspisende Gazza på fyllefest sammen med Rod Stewart og andre tv-kjendiser. Kritikere fordømte oppførselen på det sterkeste, mens Hoddle i det lengste forsvarte Gazza.

Men Hoddle ga klar beskjed om at dersom han ikke var godt nok trent innen 1. juni, var han ute av laget. Gazza lovet at hun skulle være i toppform innen to uker, men lykkes altså ikke.

VRAKET: Paul Gascoigne får ikke spille for England under Fotball-VM. Han er i for dårlig form.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer