Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gazzas siste sjanse i Everton

Paul Gascoigne (33) skriver under for Everton i dag. Klubben har gitt fotballklovnen en siste sjanse etter år med skandaler og fyll i Premier League.

Ifølge Middlesbrough-stjernens agent Mel Stein skal Gazza på legesjekk før han skriver under i ettermiddag.

Everton får Gazza gratis og tilbyr han en toårskontrakt, melder Sky Sports. Og det er ingen hvem som helst som nå skal styre urokråka.

Everton-manager Walter Smith var også Gazzas manager i suksessperioden i skotske Rangers.

- Manageren har gjort det klart at han fortsatt beundrer Paul som en unikt begavet spiller, sier en Everton-kilde til Sky Sports.

Siden Gazza kom tilbake til Premier League og Middlesbrough for to og et halvt år siden har det meste gått galt. Skader, alkoholmisbruk og overvekt har vært noen av villmannens problemer. I tillegg har Boro-fansen sjelden sett ballgeniet i storform på banen. I løpet av tida i klubben spilte han bare 44 kamper. Og i sommer fikk til og med Vålerenga tilbud om å overta spilleren med 57 landskamper for England.

Ifølge engelske søndagsaviser har Gazza i stedet brukt mye av sommeren på en helsefarm - der han nok en gang skandaliserte seg sjøl med en fyllefest.

Men agent Stein hevder likevel at Gazza er frisk som ei fele en månede før seriestart:

- Han er i veldig god form nå. Han starter sesongen med masse optimisme. Han gleder seg. Dette gir karrieren hans en ny giv, sier Stein til BBC.

I 1988: Vinnie Jones tar et godt tak i Gazzas edlere deler.
FEITERE OG TREIGERE: Gazza anno 2000.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media