De norske havnet bakpå etter velt:

Gedigen massevelt avgjorde belgisk klassiker

Etter den spilte Quick Step kortene aller best.

KUN 40 SLAPP HELSKINNET FRA DET: Marco Haller (i rødt) var blant rytterne som ikke var så heldig. Også Edvald Boasson Hagen og Alexander Kristoff ble hindret. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM
KUN 40 SLAPP HELSKINNET FRA DET: Marco Haller (i rødt) var blant rytterne som ikke var så heldig. Også Edvald Boasson Hagen og Alexander Kristoff ble hindret. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(procycling.no): En massevelt som involverte nær 70 prosent av hovedfeltet ble utslagsgivende for utviklingen i E3 Harelbeke.

I en gruppe på rundt 40 mann som gikk helt klar av den, satt nemlig et intakt Quick Step, i tillegg til forhåndsfavorittene Greg Van Avermaet, Peter Sagan og Tiesj Benoot.

procycling.no fulgte rittet LIVE - les langt referat her!

Både Alexander Kristoff og Edvald Boasson Hagen ble hindret av velten. Det samme gjaldt Sep Vanmarcke og Oliver Naesen.

Terpstra gjorde som Boonen

Over Taaienberg, tidligere kalt «Boonenberg» fordi Tom Boonen likte å gå til akkurat der, angrep Yves Lampaert og fikk selskap av Niki Terpstra på bakhjulet. Sagan, Van Averamet og Benoot forsøkte på partiene som fulgte å komme seg opp til duoen, men ble stadig vekk markert av Philippe Gilbert og Zdenek Stybar.

Med fire og en halv mil igjen til mål fikk endelig gruppa bestående av blant annet Vanmarcke og Boasson Hagen kontakt med gruppa til Sagan, men Terpstra og Lampaert satt fremdeles halvannet minutt lengre framme.

Over Oude Kwaremont kjørte en gruppe bestående av Vanmarcke, Jurgen Roelandts, Stefan Küng, Matteo Trentin, Zdenek Stybar, Jasper Stuyven og Gianni Moscon seg opp i ryggen av Van Avermaet, Benoot og Gilbert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer