Geir Bakke ansatt som ny Lillestrøm-trener

Geir Bakke forlater Sarpsborg 08 og er ansatt som ny hovedtrener i Lillestrøm. Hans oppgave blir å føre laget tilbake til Eliteserien.

HAR SKUMLE PLANER MED LSK: Geir Bakke. Foto: Christoffer Andersen / NTB Scanpix
HAR SKUMLE PLANER MED LSK: Geir Bakke. Foto: Christoffer Andersen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lillestrøm meldte om ansettelsen på sitt nettsted nyttårsaften 50-åringen fra Rælingen har fått kontrakt ut 2024-sesongen og begynner i jobben 1. januar. Første trening leder han førstkommende mandag, men allerede torsdag skal han presenteres under en pressekonferanse på Åråsen.

– Jeg gleder meg veldig, både til å treffe teamet rundt laget, spillerne og resten av klubben. Lillestrøm er en klubb med litt såret stolthet akkurat nå. Det er et veldig ålreit tidspunkt for meg å få komme inn. Folk er ærgjerrige og revansjesugne og er veldig klare for at vi må bygge litt igjen, sier han til lsk.no.

– Sannsynligvis er det også en sunn form for desperasjon i spillergruppa, at de ønsker å vise at de egentlig hører hjemme et annet sted enn i 1. divisjon. Den jobben synes jeg virker inspirerende.

Lillestrøm rykket i desember ned fra Eliteserien etter å ha spilt på øverste nivå i norsk fotball sammenhengende siden 1975.

– Jeg har vært på ganske mange kamper på Åråsen siden jeg er fra området. jeg har både foreldre og søsken som bor i Lillestrøm, så jeg føler en viss tilhørighet. Men først tenker jeg sport og muligheten for inspirasjon. Jeg tror timingen er bra, både for meg og kanskje også for Sarpsborg og Lillestrøm, sier Bakke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer