Sarpsborg i Europa League

Geir Bakke er Norges beste trener. Så god at Rosenborg bør tenke seg godt om før de ansetter en utlending

Tapet for Besiktas tar ikke noe vekk fra Geir Bakkes mesterverk i Sarpsborg. Rosenborg trenger ikke se ut av landet i jakten på en god trener.

NORGES BESTE TRENER: Det Geir Bakke har gjort med Sarpsborg er så bra at det bør være interessant for Rosenborg. Dagbkadets kommentator Morten P mener det vil være en tjenesteforsømmelse om ikke Ivar Koteng og RBK-styret gjør en grundig vurdering av Sarpsborg trener. Foto: Bildbyrån
NORGES BESTE TRENER: Det Geir Bakke har gjort med Sarpsborg er så bra at det bør være interessant for Rosenborg. Dagbkadets kommentator Morten P mener det vil være en tjenesteforsømmelse om ikke Ivar Koteng og RBK-styret gjør en grundig vurdering av Sarpsborg trener. Foto: Bildbyrån Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Sarpsborg-Besiktas 2–3 (2–0)

SARPSBORG (Dagbladet): Tapet svir, det burde vært både 3–0 og 4–0 før det ble 2-1, og 3–1 i minuttet før det ble 2–2. Men sånn er også fotballen.

Den kan være brutal når du ikke scorer på sjansene dine.

LIKEVEL ROKKER IKKE dette nederlaget ved det faktum at Sarpsborg, ved siden av landslagets gruppeseier i Nations League, er det beste som har skjedd norsk fotball i 2018. Førsteomgangen mot Besiktas var også årets prestasjon, bedre enn landslagets førsteomgang mot Bulgaria.

Tilnærmingen, taktikken, planen og gjennomføringen var i alle sammenhenger formidabel.

Etter 90 minutter var det bare marginene som manglet.

NOE AV DET beste ved Sarpsborgs kamper i Europa er høre hvordan Geir Bakke bruker ærlighet som analyseverktøy etter kampene. Om det har gått bra, middels eller dårlig i forhold til kampplanen som ble bestemt, han har ingen agenda. Han står like støtt uansett. Og derfor innrømmer han også flaks om resultatet har hatt elementer av en av fotballens mest undervurderte suksessfaktorer, og nekter å sutre uansett hvor smertefullt det er.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer