Geir Moen gifter seg

TØNSBERG/OSLO (Dagbladet): Geir Moen avsluttet i går friidrettskarrieren med å vinne et showløp på Grevskogen i Tønsberg. Nå skal han spille ned golfhandikapet, vurdere jobbalternativ og gifte seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Geir Moen har vært samboer med Cecilie Unnerud i 12 år og sammen har de datteren Kajsa (3). Nå som friidrettskarrieren er over, får Moen endelig tid til å forberede giftermål.

- Ja, jeg skal gifte meg, men datoen er ikke avklart ennå, sier Geir Moen til Dagbladet.

Flere jobbtilbud

Geir Moen skal først på en velfortjent ferie, deretter har han følgende planer:

- Jeg kunne godt tenkt meg å spille ned golfhandikapet, sier Moen og smiler.

Han sitter også på flere jobbtilbud som han skal vurdere nøye før han bestemmer seg for hvor den videre ferden i livet går.

- Det eneste jeg vil si om disse tilbudene er at de er langt utenfor friidrettsbanen, og jeg vil vurdere dem en for en, sier Moen.

Vil bidra

Moen er likevel ikke helt tapt for norsk friidrett selv om han legger piggskoene på hylla.

- Jeg har lyst til å bidra med mitt for å hjelpe friidretten tilbake på fote i klubben min (Moss), sier Moen.

- Hva med en landslagssjefjobb?

- Nei, definitivt ikke. Jeg har gjort mitt på banen, sier Moen.

Han avsluttet i går kveld karrieren i et showløp i Tønsberg der flere av hans tidligere trenere og treningskamerater deltok. Moen løp inn på tida 50,40 på 400 meter.

- Det var dritkult. Løpet var langt, men utrolig moro å løpe med de navnene som var her. Kroppen og hodet er ikke innstilt på mer vintertrening, så det er greit å avslutte nå, sier Moen.

På startstreken stilte blant andre Leiv Olav Alnes (trener), Roger Black (OL-sølv fra Atlanta 96 på 400 meter), svenskenes gamle hekkeløper Sven Nylander og norgesrekordholder Quincy Douglas.

- Gi friidretten tid

Norsk friidrett sliter, men Geir Moen er likevel optimist med tanke på framtida.

- Det er vanskelig å vite når du får en ny gullvinner, men du må gi friidretten tid. Det spirer og gror litt lenger ned i rekkene, sier Moen og fortsetter:

- Det handler også om å ha litt tålmodighet, men først og fremst må norsk friidrett snart få sin egen hall, sier Geir Moen.

FERDIG: Geir Moen har løpt sitt siste løp og fått strek i glass og ramme.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer