Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Geir Moen løp for dårlig

Geir Moen var absolutt ikke fornøyd med 200-meteren i NM i dag. Han vant et soleklart gull, men tiden var ikke bedre enn 20,57 sekunder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg mistet fart inn mot mål. Kanskje kom det av at jeg brant for mye av kruttet i svingen, sa Moen. Han hadde ingen god forklaring på at han ikke løp raskere.

- På 100 meteren fredag gjorde jeg flere feil. Da kan jeg peke på hva som var galt. I dag vet jeg egentlig ikke hva som skjedde, sa Moen. Han slo fast at løpingen rett og slett var for svak. Han har et stevne igjen før

EM i Budapest. Det går i Växsjö i Sverige lørdag. Der løper han både 100 og 200 meter, og der bør det helst gå brukbart unna hvis han skal få den nødvendige roen før EM.

- Årsaken til at jeg klarer meg mye bedre på trening enn i konkurranser er at jeg får flere forsøk på treningsøktene. Når jeg kommer til konkurransene er jeg rett og slett ikke flink nok til å løpe avslappet. En stor

feil ligger nok der, sa Moen.

Han er tross alt optimist før EM, der han er tittelforsvarer på 200 meteren, samtidig som han har en sølvmedalje å forsvare fra 100 meteren.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!