Geir Moen til semifinale

Geir Moen gikk tirsdag videre til semifinale på 100 meter i friidretts-EM. I 2. runde ble han nummer to i sitt heat med tiden 10,40.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- I mellomheatet kom jeg dårlig ut, og da kunne jeg ikke holde igjen. Den svake starten gjorde at løpet ble stresset, men jeg er likevel fornøyd med at jeg kom meg videre med andreplass i heatet, sa Geir Moen til NTB.

Han løp inn til 10,40, to hundredeler svakere enn han klarte i forsøksheatet på formiddagen. Han hadde bare den sjuende beste tiden av de 16 som gikk videre til semifinalen, men heller ikke det dempet optimismen.

Geir Moen har helt bevisst dempet spenningsnivået sitt og mente at det kanskje var årsaken til at det gikk litt tregt tirsdag.

- Det vil nok bedre seg onsdag, for da vil spenningsnivået naturlig bli mye høyere, men i semifinalen blir de første 30, 40 metrene mye viktigere enn de var i dag, sa han.

John Ertzgaard og Erlend Sæterstøl ble begge slått ut i mellomheatet.

Semifinale og finale avvikles onsdag.

(NTB

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer