Geir Ole Berdahl slutter som hopptrener

Kojonkoski-assistenten mistet motivasjonen etter vrakingen.

SLUTT: Geir Ole Berdahl (til venstre) var assistenten til Mika Kojonkoski i ni år. Han ble ikke tilbudt jobben som hovedtrener, og gir seg nå som hopptrener.
Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX
SLUTT: Geir Ole Berdahl (til venstre) var assistenten til Mika Kojonkoski i ni år. Han ble ikke tilbudt jobben som hovedtrener, og gir seg nå som hopptrener. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIXVis mer

Kojonkoski-assistenten Geir Ole Berdahl avslutter trenerkarrieren etter at han ikke fikk ansvaret for hopplandslaget.

Etter 20 år som hopptrener bekrefter en skuffet Berdahl overfor Adresseavisen at han nå er ferdig.

- Ja, det er jeg. Jeg fikk ingen signaler fra ledelsen om dette før tirsdag, da jeg fikk beskjeden, men jeg har vel ant en stund at det ville gå mot Alexander Stöckl, sier Berdahl.

Berdahl har vært assistent for Mika Kojonkoski de siste ni årene, og har vært en viktig del av det norske hopplandslagets vei tilbake mot verdenstoppen.

Mistet motivasjonen
Tidligere onsdag ble det klart at Alexander Stöckl overtar hovedtreneransvaret etter Kojonkoski. Østerrikeren skal plukke ut sitt eget støtteapparat, og Berdahl ser ikke for seg at han vil gå på en ny periode som assistenttrener.

- Nei, det har med egenmotivasjon å gjøre. Skulle jeg fortsatt, måtte det være som ansvarlig, sier Berdahl til Adresseavisen.

(NTB)