Geir vant RBK-trøye

Geir Skomsøy ble april-vinneren i Mitt drømmelag. Her er hans vinnertips!

Velg ditt drømmelag og bli årets manager. Vinneren får en tur for to til England. Kjøp spillere for inntil 70 millioner kroner her.

Kristiansunderen dro i land ei valgfri tippeligatrøye med 283 poeng på fire runder i «Mitt drømmelag» i april. Kikker du på bildet har Geir på seg ei Manchester City-trøye. Den legges i skuffen nå.

- Det blir RBK-trøye på meg, jeg holder med Rosenborg også. Litt artig med et vinnerlag, jeg må jo han noen oppturer også, sier Geir.

Laget «Rompekameratene» er med for andre år på rad, i en internliga med fem kompiser. Og laguttaket er seriøst og tidkrevende.

- Det går fort to timer. Først skal jeg tenke, så lete på nettet og så logge meg inn. Det er litt arbeid, sier Geir som har følgende tips til managere som vil ende øverst på lista.

  • Tett forsvarsrekke

- Dette er en suveren taktikk. Med et godt forsvar som ikke slipper inn mål kan du dra inn 40-50 poeng hvis noen av spillerne scorer.

  • Statistikk

- Før serieåpningen så jeg at Stabæk tradisjonelt har problemer med Tromsø. Det slo til, og jeg ser ofte etter sånne ting.

  • Gullspillerne

- Du må finne ut hvilke spillere som ofte får gode karakterer uansett. Bjarmann i LSK er en sånn, mens Winsnes i Rosenborg sjelden får toppkarekterene selv når han spiller godt.

Trolig har Geir enda et triks eller to gjemt bort. For han har planene klar for resten av sesongen i «Mitt drømmelag 2001».

- Jeg kan godt gi bort tronen min i mai, men ved sesongslutt skal jeg til England. Jeg skal vinne årets manager og se Manchester City, sier Geir.

DRØMMEMANAGER: Geir Kvamsøy var månedens beste manager i Mitt Drømmelag.