Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Generaltabbe fra Adidas før Cechs møte med gamleklubben

Hanskene er kastet - i feil konvolutt.

CECH DEN KEEPERTABBEN:  De skreddersydde hanskeneA Arsenal-keeper Petr Cech skulle motta før møtet med Chelsea, ble sendt til - nettopp - Chelsea. Foto: Kieran McManus / BPI / NTB Scanpix
CECH DEN KEEPERTABBEN: De skreddersydde hanskeneA Arsenal-keeper Petr Cech skulle motta før møtet med Chelsea, ble sendt til - nettopp - Chelsea. Foto: Kieran McManus / BPI / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet:) Petr Cech har framstått som en av de beste overgangene mellom to Premier League-klubber på mange, mange år. Arsenal-keeperen vant fire seriegull med Chelsea før han ble kjøpt av London-rivalen sist sommer.

Han har vist seg å være en akkurat så perfekt brikke i Arsene Wengers puslespill som det mange eksperter spådde.

Men ikke alle har tatt innover seg den nye virkeligheten.

Feilsendte hansker For da tsjekkerens faste keeperhanskeleverandør, det tyske konsernet Adidas, skulle sende ham det nyeste, skreddersydde paret av fingerbekledning, gjorde de en større keepertabbe enn det Cech har gjort siden han møtte Morten Gamst Pedersen i Praha for snart to år siden:

De sendte hanskene til Chelsea, og ikke til Arsenal.

«Hanskefabrikanten oppfatter tydeligvis Petr Cech som en del av Chelseas møblement. Det er rart å se ham for seg i en annen klubb», bemerker en Chelsea-kilde til Daily Mirror, som først omtalte tabben.

Historien blir ekstra interessant som følge av at det er nettopp Chelsea som Petr Cech og Arsenal skal møte førstkommende søndag.

Wenger-glis På torsdagens pressekonferanse ble Arsene Wenger spurt om feilsendelsen. Franskmannen smilte bredt:

- Han har nok hansker å ta av, svarte Wenger.

Men manageren aksepterer ikke premisset om at fotballverdenen sliter med å ta innover seg at Cech nå er i en ny klubb:

- For min del er det som at han har alltid har vært her, sier Wenger.

• Arsenal-Chelsea spilles søndag klokka 17.00, og vises på TV2 Sport Premium.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media