- Genialt av Fergie å hente Owen

Engelske fotballprofiler forklarer hvorfor Owen blir en United-suksess.

VIL KOMME TIL MULIGHETER: Michael Owen sleit med å score de siste månedene i Newcastle. I Manchester United vil han bli spilt fram til langt flere sjanser. Foto: AFP
VIL KOMME TIL MULIGHETER: Michael Owen sleit med å score de siste månedene i Newcastle. I Manchester United vil han bli spilt fram til langt flere sjanser. Foto: AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no) Michael Owen var garantert den mest diskuterte mannen på engelske puber i går kveld, etter at han ble klar for Manchester United.

Signeringen må karakteriseres som en sjokkovergang, av spesielt to grunner: Manchester United henter inn en tidligere Liverpool-helt. Og, ikke minst, sir Alex Ferguson signerer inn en 29-år gammel spiss som har vært skadeforfulgt og slitt med å score.

Genialt, mener noen. Galskap, sier andre.

- Jeg må få takke sir Alex for den tiltroen han har vist meg og jeg lover at jeg skal betale tilbake med scoringer og innsats, sier Owen.

Som HenkeÅ hente inn den tidligere storscoreren er derimot ikke noe stort sjansespill, mener ekspertene. Han kommer gratis siden kontrakten med Newcastle er utløpt, og dermed er det bare lønnsutgifter og stolthet Ferguson må svelge om Owen flopper.Flere engelske fotballprofiler mener derimot at dette kan vise seg å bli en svært smart signering fra skottens side.

- Jeg er ikke overrasket, hvis jeg skal være ærlig. Jeg vil bli sjokkert om han ikke blir en suksess på Old Trafford. Hvis det er noen som kan ta en slik sjanse, så er det sir Alex. Se bare på det han har gjort før, han er ikke dum. Han kjenner til situasjonen og har gjort hjemmeleksa si, sier den tidligere Liverpool- og Newcastle-spilleren Peter Beardsley til BBC Radio 5.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer