Genk lokker Iversen med store penger

Men RBK lar seg ikke skremme.

(Dagbladet.no): Rosenborg bekreftet i går at klubbens toppscorer, Steffen Iversen, kan komme til å forsvinne før nyttår.


Spissen har nemlig en kontraktklausul som gjør at han kan gå gratis til en annen klubb hvis han gjennomfører overgangen innen 31. desember.

Feite bonuser
Ifølge VG har den belgiske serielederen Genk nå utarbeidet et tilbud som frister «Litj-Ivers». 


Avisa skriver at trønderen blir tilbudt hele 6,5 millioner kroner i årslønn, og i tillegg skal han fristes av en signeringsbonus på nette 6,1 millioner.

Dette i seg sjøl er kanskje nok til å friste Iversen bort fra RBK for andre gang.

To et halvt år?

Samtidig ønsker han sannsynligvis også å komme nærmere sin samboer, Anna Crane. Hun ble ikke med til Trondheim, men ble i stedet boende i London.


VG tror at Iversen vil underskrive en to og et halvtårskontrakt med det første.

PÅ FARTEN? Steffen Iversen kan gå gratis fra Rosenborg innen nyttårsskiftet. Ifølge VG fristes han av beliske Genk. Foto: CORNELIUS POPPE/SCANPIX
PÅ FARTEN? Steffen Iversen kan gå gratis fra Rosenborg innen nyttårsskiftet. Ifølge VG fristes han av beliske Genk. Foto: CORNELIUS POPPE/SCANPIX Vis mer

Med bonuser og lønn kan dette skaffe ham den nette sum av 20 millioner kroner - og kanskje også et seriegull i Belgia.

RBK ikke skremt

Genk kjemper for tida for topplasseringen i ligaen, men er hemmet av spissen Ivan Bosnjaks skade. Dette er bakgrunnen for at Iversen er ønsket.

Men i Rosenborg-leiren tas interessen tilsynelatende med stor ro. Sportsdirektør Rune Bratseth lar seg ikke skremme.

- Steffen ønsker å være i Rosenborg, og vi ønsker å ha ham her. Akkurat nå ser vi heller på muligheten for å forlenge med Steffen, sier Bratseth til Adresseavisen.