Leserinnlegg Gennaro Gattuso

Gennaro Gattuso om villskapen: - Jeg mistet besinnelsen og stakk en gaffel i kneet hans

AC Milan-trener Gennaro Gattuso gjorde en karriere av å kontrollere sitt indre raseri for klubb- og landslag. Men han innrømmer at «dyret på innsida» kommer fram nå og da, noe som får konsekvenser for alle som er i nærheten. Det gjelder også lagkamerater.

TEMPERAMENTSFULL: Gennaro Gattuso trener nå AC Milan. Foto: AP Photo/Luca Bruno/NTB Scanpix
TEMPERAMENTSFULL: Gennaro Gattuso trener nå AC Milan. Foto: AP Photo/Luca Bruno/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(FourFourTwo): *Hele denne artikkelen er Gennaro Gattusos egne ord, oversatt til norsk.

Den første gangen jeg husker at noen mistet besinnelsen var min mor, og jeg var kanskje åtte eller ni år. Jeg hadde hengt opp en plakat av den italienske midtbanespilleren Salvatore Bagni på soveromsveggen.

Det var en reklameplakat og han hadde på seg siste versjon av Dr Martens flippflopper. Han var et stort forbilde for meg. Det jeg bet meg mest merke i med ham, var at han alltid spilte med sokkene brettet ned på anklene, og ikke dratt opp til knærne som alle andre spillere.

Det vil kanskje virke rart at en ung gutt fokuserer på det, men jeg elsker at han spilte med ubeskyttede legger. Min mor sa at jeg måtte ta ned plakaten. Da jeg forsøkte å fjerne den, løsnet halve tapetet også. Hun slo meg.

Jeg vil ikke tape i noen ting, selv ikke i kortspill mot vennene mine. Det er en stor del av hvem jeg er og jeg har alltid vært drevet til å oppnå suksess i alt jeg gjør. Det er en del av min DNA, uten tvil. Det er noe jeg arvet fra min far. Han og mine onkler. Faktisk alle i min familie, de er alle likedan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer