FIKK SPARKEN: Fin boblejakke, men Alberto Malesani er ferdig som trener i Genoa.Foto: SCANPIX/EPA/CARLO FERRARO
FIKK SPARKEN: Fin boblejakke, men Alberto Malesani er ferdig som trener i Genoa.Foto: SCANPIX/EPA/CARLO FERRAROVis mer

Genoa sparket treneren etter å ha blitt gruset 1-6

Malesani er ferdig. Se høydepunktene.

Genoa sparket torsdag hovedtrener Alberto Malesani og ansatte Pasquale Marino som hans erstatter, melder klubben på sitt nettsted.

Malesani mottok avskjedigelsen dagen etter det ydmykende 1-6-tapet borte mot Napoli. Kampen var den siste for lagene før den italienske toppdivisjonen tar to ukers vinterpause.

- Det er synd for Malesani, men vi kunne ikke fortsette på denne måten. Genoa spilte forferdelig, sa klubbpresident Enrico Preziosi til Sky Sport Italia.

Den nyansatte erstatteren var en desto gladere mann torsdag.

- Å komme til en stor klubb som Genoa er den beste julegaven jeg kunne fått. Alt skjedde veldig fort. Jeg ble kontaktet torsdag morgen, fortalte en oppglødd Pasquale Marino.

Den tidligere Parma-treneren ble løst fra kontrakten i den klubben i april. Nå skal han ha inngått en kontrakt med Genoa som gjelder til juni 2013.

- Jeg vil gjerne takke klubbpresidenten og klubben for at de har tro på meg. Dette vil jeg betale dem tilbake for på banen. Jeg er veldig ivrig etter å starte, sa Marino.

Genoa ligger på 10.-plass i serie A med 21 poeng på 16 kamper. Det er 13 poeng færre enn Milan og Juventus på toppen av tabellen.

(NTB)