Genoa-trener spionerte på naboen i kamuflasjedrakt

Klubben: - Vi sendte ham ikke.

BLE SPIONERT PÅ:  En Genoa-trener spionerte på Sampdorias trening. Foto: AFP Photo /Giuseppe Cacace.
BLE SPIONERT PÅ: En Genoa-trener spionerte på Sampdorias trening. Foto: AFP Photo /Giuseppe Cacace. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Serie A-duellen mellom Genoa og Sampdoria har fått en vill opptakt. En Genoa-trener ble avslørt som spion i skogen utenfor byrival Sampdorias treningsfelt.

Luca De Pra, ungdomstrener i Genoa og barnebarn av klubbens keeperlegende Giovanni, ble avslørt i militærdrakt ved Sampdorias treningsfelt Bogliasco fredag.

- Ingen ledere eller medlemmer av trenerteamet har sendt Luca De Pra til Bogliasco. Dette var utelukkende gjort på eget initiativ. Dette har aldri skjedd tidligere og er ikke en del av klubbens måter å operere på. Klubben vil gjøre kjent at De Pra er blitt suspendert med umiddelbar effekt, mens vi avventer ytterligere forklaringer, het det i en melding fra Genoa.

Spionasje Det var Sampdoria-fans som oppdaget noe som rørte på seg i en liten skog inntil treningsfeltet.

Sampdoria-toppene Giorgio Ajazzone og Alberto Marangon løp etter spionen. De fikk tak i den militærkledde Genoa-treneren, som raskt ble gjenkjent.

- Lokaloppgjøret søndag er fylt med nerve, taktikk og strategi. Det visste vi veldig godt, men vi hadde aldri trodd at det også skulle involvere spionasje, skrev Sampdoria på sitt nettsted.

Som en Rambo Videre følger seriemesteren fra 1991 opp med en heller humoristisk vri.

«Som en Rambo gjemt mellom trærne lyktes ikke Luca De Pra, Genoas målvaktstrener og en mann av edel fotballfamilie, å unnslippe Sampdorias etterretningstjeneste. Ikke desto mindre, vi tok ingen fanger og det ble ikke spilt blod. Da han ble grepet på fersk gjerning og fanget, fikk fiendens soldat lov å returenere til egen base. Man skal alltid tilgi sine fiende, intet vil irritere dem mer», het det fra Sampdoria-hold.

(NTB)

UAVGJORT SIST:  Genoa og Sampdoria møttes sist i april. Da endte det 1-1. Her slenger Sampdoria-keeper Romero seg forgjeves etter en ball. Foto: AP Photo/NTB Scanpix.
UAVGJORT SIST: Genoa og Sampdoria møttes sist i april. Da endte det 1-1. Her slenger Sampdoria-keeper Romero seg forgjeves etter en ball. Foto: AP Photo/NTB Scanpix. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer