Gent er et springbrett

TRONDHEIM (Dagbladet): - Gjennom managere jeg har snakket med, har jeg fått beskjed om at Gent er en ypperlig klubb å starte i, sier Trond Sollied til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

FLYTTER: Trond Sollied leder Rosenborg mot Galatasaray i kveld.

Har du latt deg lure av falsk hjemlengsel og avtalen på to og et halvt år skal du vite følgende: RBK-treneren har ikke bestilt returbillett til Norge. - Klart jeg ser dette som et springbrett for resten av framtida, fortsetter Sollied. - Gjennom jobben i Belgia kan det åpnes mange, nye muligheter. Og bare nå ser jeg en helt ny verden. Som både er spennende og skummel.

Sollieds hvite løgn

11. desember reiser Trond Sollied helt sikkert til Gent. Da er Mesterliga-eventyret med Rosenborg ferdig uansett om det blir kvartfinale eller ikke.

- Vi spiller mot Juventus i Torino 9. desember og reiser hjem dagen etter. Da er det slutt for min del i Rosenborg. Og fordi Gent har seriekamp både 12. og 19. desember reiser jeg nedover for å forberede den jobben jeg skal starte i 1. januar.

- Det er viktig for meg å se så mye som mulig av laget før den tid.

I hele høst har RBK-treneren gått rundt og sagt at utlandet har vært målet - på sikt. Denne gjentatte uttalelsen kan du henge på knaggen for hvite løgner. For faktum er at Sollied har tenkt og jobbet mot Europa hele tida. Og da Gent kom på banen var det lite å lure på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer