Gentle Tilly er den aller beste vinnersjansen

-Det er to bra sjanser til å vinne i V65-omgangen på Bjerke onsdag. Skal jeg plukke ut en er det Gentle Tilly, sier Hans Petter Tholfsen.

-Gentle Tilly som starter i V65-3 er en meget bra hest. Fungerer han like bra som han gjorde i den siste starten, kjemper vi om seieren. Det er en bra vinnermulighet, sier Tholfsen ganske kontant til ham å være.

-My Only Chip som skal ut i V65-4 kommer ut etter en liten pause. Jeg regner med at han er godt forberedt. Hesten har gjort fine løp, selv om han ikke har startet så mange ganger. Det er starten som er hans kritiske punkt. Kommer han seg feilfritt av gårde, tror jeg vi kjemper om seieren i det løpet også, sier kusk Hans Petter Tholfsen om sine to beste vinnersjanser onsdag.

-Spirre Vip i det første løpet er det feilfri avgang og en best mulig premie som gjelder for.

-Våler Best som jeg kjører i V65-1 kjenner jeg ikke så godt til, så det er vanskelig å vurdere hans sjanser, sier Tholfsen. Men Dagbladets ekspert Bengt Berg har satt ham opp som løpets outsider.

-I det 8.løpet kusker jeg Ambassadeur og jeg tror det er en trippelkandidat.

Min beste sjanse til å vinne et løp i kveld er Gentle Tilly, avslutter Hans Petter Tholfsen.

Den ungdommelige 60-åringen har vært med på det meste i travsporten og var egentlig gått litt lei. Han hadde trukket seg litt ut i kulissene. Men så var det dette med lukta av sagmugg.

STØRST VINNERSJANSE. Gentle Tilly er den hesten som Hans Petter Tholfsen mener er den aller beste sjansen til å vinne i V65-omgangen. Foto: HESTEGUIDEN.COM
STØRST VINNERSJANSE. Gentle Tilly er den hesten som Hans Petter Tholfsen mener er den aller beste sjansen til å vinne i V65-omgangen. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer
SER VINNERSJANSER. Hans Petter Tholfsen senker brillene og ser to vinnersjanser i V65-spillet.