Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Georgias trener slutter

Vladimir Gutsajev planlegger å slutte som landslagssjef for Georgia etter EM-kvalifiseringskampen mot Norge neste onsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det spiller ikke noen rolle hva som skjer mot Norge. Jeg har bestemt meg allerede, sier den tidligere landslagsspilleren.

Georgias svake innsats mot Slovenia i lagets forrige EM-kvalifseringskamp, i Tbilisi for en måned siden, har tydelig påvirket Gutsajevs beslutning. 1-1 der betød at Georgia ligger nest sist i kvalifiseringsgruppen, med fire poeng på fire kamper.

- Et av mine største problemer var at jeg ikke kommuniserte godt nok med flere av våre beste spillere i utenlandske klubber. Dessuten har vi allerede mistet for mange verdifulle poeng, sa Gutsajev.

En av spillerne som har hatt uoverenstemmelser med landslagssjefen er Newcastles Temur Ketsbaja. Denne gangen er Ketsbaja med i troppen etter å ha vært utelatt flere ganger, men han skal ha takket nei.

(NTB)