- Gerardo Martino har skrevet under en treårskontrakt

Barcelonas nye trener skal være klar, ifølge spanske medier.

 KLAR?:  Spanske medier melder i kveld at argentinske Gerardo Martino skal ha skrevet under en treårskontrakt med Barcelona. Foto: AFP PHOTO / Juan Mabromata / NTB Scanpix
KLAR?: Spanske medier melder i kveld at argentinske Gerardo Martino skal ha skrevet under en treårskontrakt med Barcelona. Foto: AFP PHOTO / Juan Mabromata / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): I går meldte spanske medier at argentinske Gerardo «Tata» Martino skulle i samtaler med Barcelona om den ledige trenerjobben.

I kveld melder blant andre Marca at argentineren er klar for klubben, og har skrevet under en treårskontrakt.

Den spanske sportsavisen skriver at den tidligere Newell's Old Boys-treneren tar med seg sine faste hjelpere, Elvio Paolorroso og Jorge Pautasso til Nou Camp.

Kreftsyk for tredje gang Trenerskiftet i klubben kommer etter at det fredag ble klart at Tito Vilanova ikke kan fortsette som trener for katalanerne, etter at han har fått påvist kreft for tredje gang.

Tidligere i dag ble det heftig spekulert i om det ikke er Guus Hiddink som skal ta over klubben, etter at han har sluttet i russiske Anzji Makhatsjkala med umiddelbar virkning.

Det har ennå ikke kommet noen offisiell bekreftelse på ansettelsen av Martino fra Barcelona.

Argentineren er venn av Messi og familien, og Barca-juvelen har tidligere gått ut og sagt at 50-åringen ville være passende til å overta jobben.

- Jeg liker virkelig Martino, han er en stor trener. Han får lagene sine til å spille bra fotball, og alle respekterer det, sier Messi, ifølge den argentinske avisen Olé.