Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Geriatri-show

MELLØS (Dagbladet): Moss- Brann 3- 2: Da det så som verst ut for Moss, dro innbytter Kent Bergersen (33) den gode gamle overstegsfinta ut av draktermet. Først fikk han straffe på den. Deretter lurte han Brann-keeper Magnus Khilstedt med det eldgamle balltrikset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er jo bare den finta jeg kan, gliser Kent Bergersen.

Moss hadde rotet bort ledelsen fra første omgang, da «Kenta» entret matta. Veteranen på utlån fra Stockport snudde 1- 2 til 3- 2 i løpet av 20 minutter.

- Joker

- Det er tilfeldig at jeg gjør det som innbytter. Sist kamp mot Odd skaffet jeg også straffe, og scoret ett mål, så de har begynt å kalle meg joker nå, ler Bergersen.

Med gårsdagens seier er Moss trolig sikre på å beholde Tippeliga-plassen. Videre spill i Østfold-klubben frister ikke matchvinneren.

- Nei, jeg reiser tilbake til Stockport etter sesongen. Det er ikke noe vits i å bli her om vinteren så lenge det ikke skjer noe.

Moss har heller ikke tilbudt Bergersen ny kontrakt.

- Nei, men vi er i dialog, sier daglig leder, Tore Jobs, til Dagbladet.

- Geriatrisk

Mossetrener Knut Torbjørn Eggen regner heller ikke med å ha Bergersen med i stallen neste år.

- Vi har ikke råd til å betale ham samme lønna som i England, så det er vel naturlig at han vil spille der i vinter, sier Eggen til Dagbladet.

Mosse-kråkene har hatt en ujevn sesong, men på sitt beste har Eggen et mannskap som er i stand til å kjempe med de aller beste i Tippeligaen. Den fine blandingen mellom gammel og ung var veldig synlig i går. Best på banen var ungutten Gard Kristiansen, mens gamlegutta Rune Tangen og Kent Bergersen snudde kampen med hvert sitt mål.

- Gamlingene var gode. Vi kaller dem bare geriatrisk avdeling, ler trener Eggen.

- Unødvendig

Brann var skuffende i går. Raymond Kvisvik scoret et fett mål i starten av andre omgang. Men kryssperlen, var nesten det eneste røde høydepunktet i kampen. Tabben til keeper Magnus Khilstedt i forkant av 3-2 scoringa var pinlig. Svensken sendte et tilbakespill rett i beina på Kent Bergersen som scoret sikkert.

- Jeg er skuffet over at vi gir fra oss ledelsen. Det er unødvendig, og for dårlig, konkluderer Brann-trener Teitur Thordarson.

<B>VETERAN TREFF:</B> Kent Bergersen og Rune Tangen jubler etter triumfen mot Brann.