Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gerrard: - Jeg liker ertingen fra Everton-fansen

Får sin siste smak av Merseyside-derbyene i morgen.

FARVEL EVERTON: Steven Gerrard elsker kampene mot Everton. Lørdag får han sin siste smak av Merseyside-derbyene. Foto:AFP PHOTO / IAN MACNICOL / NTB Scanpix
FARVEL EVERTON: Steven Gerrard elsker kampene mot Everton. Lørdag får han sin siste smak av Merseyside-derbyene. Foto:AFP PHOTO / IAN MACNICOL / NTB Scanpix Vis mer

Steven Gerrard elsker kampene mot Everton. Lørdag får han sin siste smak av Merseyside-derbyene.

Det skjer i kveldskampen i Premier League. Statistikken er på Gerrards side før den korte turen til Goodison Park.

32 kamper har Gerrard bare tapt fem ganger mot Everton siden debuten i 1999. Da ryddet han unna på egen målstrek to ganger.

- Jeg kommer til å forberede meg akkurat som til andre kamper mot Everton. Dette er kampene jeg ser fram til før sesongstart. Jeg har venner og folk i familien som er store tilhengere av Everton, sier Gerrard til Liverpools hjemmeside.

- Jeg liker ertingen fra Everton-fansen. Bare kom med det. Det er dette fotball handler om, store kamper og rivalisering.

Tøft Med 17 seirer og ti uavgjort i ryggen går Gerrard til sin siste Merseyside-duell. - Jeg sikter mot å forbedre statistikken ytterligere, sier 34-åringen.

Det pleier å smelle mellom Everton og Liverpool. Ingen andre kamper har gitt så mange røde kort siden innføringen av Premier League høsten 1992. 20 mann er sendt av banen i ligaoppgjør mellom Everton og Liverpool.

Phil Neville spilte åtte sesonger i Everton, men han rakk to utvisninger mot Liverpool mot ett rødt kort på sine 288 øvrige kamper i toppserien.

USA Gerrard flytter til Los Angeles til sommeren, og han har skrevet en 18 måneder lang kontrakt med LA Galaxy.

Andre fakta om Gerrards Merseyside-derby-kamper:

Mål: 10 (åtte på Anfield)

Røde kort: 2

Gule kort: 3

Hat trick: 1 (2012)

Everton har hatt en svak sesong, men vant endelig i forrige runde. - Vi sikret oss en meget viktig seier sist helg. Derbykampen kommer på et perfekt tidspunkt for oss. Det kan restarte sesongen vår, sier Everton-manager Roberto Martínez.

- Jeg er ikke så interessert i statistikken for de 20 siste årene. Jeg bryr meg mer om de 20 sesongene som kommer. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media