Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gerrard: - Leo var ikke hyggelig

Nordmannen henges ut i biografi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Steven Gerrard - av John Arne Riise omtalt som verdens beste fotballspiller - gir nå ut en biografi, og i den er det flere spillere som får det glatte lag.

News of the World har publisert et utdrag fra boka, og der blir blant annet Øyvind Leonhardsen nevnt. Strømsgodset-spilleren var i Liverpool fra 1997-99.

Nordmannen blir ifølge VG Nett trukket fram i et parti hvor Gerrard beskriver sine opplevelser fra ungdomstida i klubben. Han setter pris på hvordan stjerner som Jamie Redknapp og Robbie Fowler tok i mot ham, men har ikke mye positivt å si om utlendingene i klubben.

- Enkelte førstelagsspillere, spesielt de utenlandske som Øyvind Leonhardsen, var ikke hyggelige mot ungutter som meg. De klagde alltid dersom skoene ikke var perfekte, sier Gerrard i boka.

Han henviser da til den engelske tradisjonen hvor juniorspillerne pusser støvlene til stjernene.

Øyvind Leonhardsen synes ikke noe om å blir trukket fram i biografien på grunn av dette.

- Jeg kan ikke huske å ha kjeftet på ham. Det er kjedelig å bli nevnt på denne måten, sier han til VG Nett.

FÅR GERRARD-KJEFT: Steven Gerrard mener at Øyvind Leonhardsen ikke var særlig hyggelig mot unggutta i klubben. Foto: EPA
FÅR GERRARD-KJEFT: Steven Gerrard mener at Øyvind Leonhardsen ikke var særlig hyggelig mot unggutta i klubben. Foto: EPA Vis mer
BIOGRAFI: Steven Gerrard, som her ankommer det engelske landslagshotellet i Skopje, gir ut bok.