Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gerrard: - Vi er klare

Starter åpningskampen.

(Dagbladet.no): Klokken 15.00 VM-åpner England mot Paraguay i Frankfurt. Selvtilliten er høy i den engelske leiren, og Steven Gerrard forsikrer om at spillerne er klare for å slå Paraguay.

- Jeg synes vi har vist motstanderlagene litt for mye respekt tidligere. Vi må spille på våre egne styrker, sier Liverpoolspilleren til TheFA.com.

Og frir samtidig til alle briter som betrakter VM som en prøve for den nasjonale ære.

- Vi er England, og vi må være aggressive, jage motstanderen og drepe kampen. Noen ganger holder ikke et mål på dette nivået. Vi må gå til oppgaven uten frykt.

I sitt livs form

Gerrard har vært i sitt livs form i vår, og beroliger alle som er glad i god fotball om at formen ikke er påvirket av at han de siste dagene har slitt med vond rygg.

- Jeg spiller sannsynligvis den beste fotballen i mitt liv. Jeg har aldri vært så selvsikker når jeg har gått inn i en turnering tidligere.

Den paraguayanske leiren har også fått et løft på åpningsdagen. Superspissen Roque Santa Cruz har erklært seg selv klar til kamp, melder Skysports.

KLAR:Steven Gerrard sier det engelske laget nå er klare for kamp. Uten frykt for noen. Foto:EPA
KLAR:Steven Gerrard sier det engelske laget nå er klare for kamp. Uten frykt for noen. Foto:EPA Vis mer

England: Robinson, G Neville, Terry, Ferdinand, A Cole, Beckham, Gerrard, Lampard, J Cole, Owen, Crouch.

Paraguay: Villar, Caceres, Caniza, Gamarra, Toledo, Acuña, Bonet, Paredes, Riveros, Santa Cruz, Valdez.

Følg England-Paraguay direkte her fra 15.00!

Gerrard: - Vi er klare
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling