Gerrard:- Vi må beholde Suarez for å konkurrere med topplagene

Og Carlo Ancelotti bekrefter Bale-bud. Dagens ryktebørs.

 BØNN:  Steven Gerrard er desperat eter å beholde Luis Suarez i Liverpool. Foto: PORNCHAI KITTIWONGSAKUL / AFP / NTB Scanpix
BØNN: Steven Gerrard er desperat eter å beholde Luis Suarez i Liverpool. Foto: PORNCHAI KITTIWONGSAKUL / AFP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det har fortsatt ikke kommet noe forbedret bud på Luis Suarez. Arsenal vurderer å høyne budet på Suarez etter at det forrige budet på 40 millioner pund ble avslått.

Nå bønnfaller Steven Gerrard uruguayaneren om å bli. Han tror ikke Liverpool greier en CL-plass uten toppscoreren.

- Alt avhenger av hva Luis bestemmer seg for i ukene som kommer. Mister vi ham, blir utfordringen veldig vanskelig, sier Gerrard til The Guardian.

Liverpool-kapteinen legger ikke skjul på sin begeistring for Suarez. Han rangerer spissen som en av verdens aller beste spillere.

-  Han er  topp-3 i verden, sammen med Gareth Bale. Lionel Messi og Cristiano Ronaldo er i en klasse for seg selv.  Jeg forstår godt hvis han velger å dra til Barcelona eller Real Madrid. Han er god nok for begge lagene, sier Gerrard. Hva han synes om en eventuell overgang til Arsenal, svarer ikke Liverpool-legenden på.

- Jeg kan ikke forstå hvorfor klubben skal selge Luis. Det gir ingen mening, uansett hvor mye penger som blir tilbudt, sier Gerrard.

Bale-erstattere I går snakket Carlo Ancelotti for første gang om en mulig Bale-overgang, på en pressekonferanse i Los Angeles.

- Det er vanskelig å snakke om Bale fordi han for øyeblikket ikke er en Real Madrid-spiller. Jeg tror klubben er i samtaler for å finne en løsning, og vi får se hva som skjer, sa italieneren ifølge NTB.

Waliseren nærmer seg sakte, men sikkert Real Madrid. Sportsavisen AS hevder at klubben skal være enig med Tottenham om en overgangssum på 943 millioner kroner, skriver NTB. Den spanske avisen skrev torsdag at klubbene har inngått en muntlig avtale om beløpet, som med solid margin vil være verdensrekord for en fotballspiller.

Og Tottenham er allerede i gang med å finne erstattere for sin toppscorer. Roberto Soldado skal være klar for Tottenham. Klubben har kommet til enighet med Valencia, men en kontrakt er ikke signert ennå, skriver Independent.

Ingen Chelsea-retur Didier Drogba kommer ikke tilbake til Chelsea, skal vi tro tidligere lagkamerat Salomon Kalou. Han mener ivorianeren er fast bestemt på å avslutte karrieren i USA.

- Han har ikke direkte sagt at han drar til USA, men han har innrømt at han hadde elsket å avslutte karrierer i New York eller Los Angeles, sier Kalou til Goal.com.

Fransk forsterkning Det er noe med Alan Pardew og franskmenn. I januar signerte han fem nye franskmenn til Newcastle. Nå kan enda en være på vei.

Pardew har zoomet seg inn på Loic Remy. QPR-spissen er lite lysten på et år i The Championship, og kan være interessert i en overgang. Bafetimbi Gomis eller Darren Bent skal også være på ønskelisten.

- Han er på radaren. Vi har lagt innn bud på de tre spillerne som er linket til oss. Vi vil jage dem til vi får napp. Jeg er ikke bekymret for at vi ikke får noen av dem, sier Pardew til The Telegraph.

Lader kanonen Han har selv sagt han ikke vil bort. Barcelona-spillerne gjør alt i sin makt for å beholde ham.  Men det stopper ikke David Moyes. Han vil ha Cesc Fabregas, og lader kanonene for et nytt bud, skriver The Telegraph.

Barcelona har allerede avslått bud på 20- og 30 millioner pund. Nå skal Manchester United være villige til å strekke seg til 35 millioner pund for å sikre seg spanjolen.

Men skal vi tro Barcelonas nye manager, Gerardo Martino, er budet til lite nytte.

- Klubben har allerede avslått to bud, jeg gjetter at de vil avslå et tredje bud også, sier Martino til The Telegraph.

Forsterker Barcelona vil ikke selge, men er interessert i å forsterke midtforsvaret. Klubben har siktet seg inn på Chelseas David Luiz, skriver The Mirror.

Den spanske giganten må ut med 40 millioner pund får å lokke ham til Spania, skriver avisa. Luiz skrev ny langtidskontrakt med Chelsea i fjor, og skal være med i framtidsplanene til Jose Mourinho.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 60285498


Varnish cache server