Gerrard aktuell for engelsk klubb: - Selv om jeg flytter hjem, er det ikke sikkert at jeg er ferdig som fotballspiller

Tidligere Liverpool-kaptein Steven Gerrard skal være aktuell som ny manager for MK Dons, som spiller på nivå tre i engelsk fotball.

VIL SPILLE MER: Steven Gerrard føler seg ikke ferdig som fotballspiller. Foto: NTB Scanpix
VIL SPILLE MER: Steven Gerrard føler seg ikke ferdig som fotballspiller. Foto: NTB ScanpixVis mer

36-åringen har i halvannet år spilt for Los Angeles Galaxy i den nordamerikanske MLS-serien, men han offentliggjorde nylig at han reiser hjem når kontrakten løper ut i høst.

MK Dons er på 21.-plass i 1. divisjon og i øyeblikket uten manager etter at Karl Robinson sa takk for seg forrige måned. Ifølge BBC er Gerrard i samtaler med klubben, men det er uklart om han er aktuell som spillende manager.

– Selv om jeg flytter hjem til England, er det ikke sikkert at jeg er ferdig som fotballspiller, sa Gerrard tidligere i uken.

Det har vært spekulert i at han vil bli tilbudt en jobb i Liverpools trenerapparat, og Celtic og Newcastle skal også ha uttrykt interesse for hans tjenester.

MK Dons har et dårlig navn blant engelske fotballtilhengere etter at klubben ble flyttet til Milton Keynes og byttet navn fra Wimbledon.

En protestklubb startet av klubbens tidligere fans, AFC Wimbledon, er nå høyere på tabellen enn MK Dons i samme divisjon.

(NTB)