Gerrard avslører: - Beckham overbeviste meg om å dra

Klar oppfordring fra den engelske superstjerna.

FIKK RÅD: David Beckham anbefalte Steven Gerrard å dra til LA Galaxy. Foto: Lefteris Pitarakis / AP / NTB Scanpix
FIKK RÅD: David Beckham anbefalte Steven Gerrard å dra til LA Galaxy. Foto: Lefteris Pitarakis / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går spilte Liverpool-legenden Steven Gerrard sin siste hjemmekamp for klubben som mange forbinder med nettopp Steven Gerrard.

Avskjeden endte med et skuffende 1-3-tap mot Crystal Palace og var på ingen måte symptomatisk for 34-åringens formidable karriere i den røde drakta.

Men intet var evig, og nå er engelskmannen straks klar for nye eventyr i amerikanske LA Galaxy. Klubben ble satt på kartet av en av Gerrards tidligere kolleger på det engelske landslaget, superstjerna David Beckham.

- Gå for det Nå avslører Gerrard overfor The Mirror at det var den tidligere Manchester United-rivalen som overbeviste ham om klubbvalget.

- Jeg snakket med Becks noen ganger, og han sa til meg: «Gå for det. Du kommer til å elske det. Jeg har spilt med deg og fulgt deg gjennom hele karrieren. LA er perfekt for deg og din familie», sier Gerrard til The Mirror.

- Å høre det fra en som ham, var stort. Jeg visste at han ville gi meg det riktige rådet. Han har selv vært der og erfart det. Becks overbeviste meg, avslører 34-åringen.

Skal stå opp tidlig for å se på Liverpool Liverpool-legenden forhørte seg både med Beckham og Robbie Keane. Sistnevnte var lagkamerat med Gerrard i Liverpool og spiller i LA Galaxy i dag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.