Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gerrard avslører at han hadde blitt om Rodgers hadde gitt ham ny kontrakt

Klubblegenden takker av.

HADDE BLITT: Steven Gerrard forteller at han hadde blitt i Liverpool dersom han hadde blitt tilbudt en ny kontrakt i sommer. Foto: EPA/PETER POWELL/NTB SCANPIX
HADDE BLITT: Steven Gerrard forteller at han hadde blitt i Liverpool dersom han hadde blitt tilbudt en ny kontrakt i sommer. Foto: EPA/PETER POWELL/NTB SCANPIX Vis mer

(Dagbladet) Sent torsdag kveld kom nyheten om at Steven Gerrard takker for seg i Liverpool etter det som virker som en mannsalder. Likevel kunne det sett ganske annerledes ut.

I et intervju med Liverpool Echo avslører midtbane-generalen at han hadde signert en ny kontrakt dersom klubben hadde tilbudt ham det i sommer. Det tilbudet kom aldri.

- Ja, hadde jeg fått en ny kontrakt foran meg hadde jeg skrevet under på den, sier han.

Men så ble aldri tilfelle, og i månedene siden har det sakte men sikkert blitt mindre spilletid på klubblegenden. Han understreker likevel at han ikke er bitter.

- Det blir mye «hvis» og «hva om». Perioden fra sommeren fram til slutten av november ga meg tid til å tenke. Det er ingen som skal ha noen form for skyld, og jeg er ikke sint. Det var mange anadre spillere i laget, og klubben hadde andre ting å bekymre seg for. Liverpool har vært fantastiske for meg helt siden jeg var åtte år gammel. De har hjulpet meg til å oppnå mine mål gang på gang, sier Gerrard.

Han forteller også at manager Brendan Rodgers gjorde det klart at han ikke automatisk kom til å være med i startelleveren - en avgjørelse som kom overraskende på Gerrard.

- Jeg må være ærlig og si at den samtalen med Brendan kom tidligere enn jeg hadde sett for meg. Det var tøft, men jeg forstod. Det har ikke vært et vondt ord oss imellom, sier han.

Ironisk nok kommer 34-åringens avgjørelse samtidig som han har funnet tilbake til gammel storform. Så langt i år (!) står han med fire scoringer etter to mål mot både Leicester og AFC Wimbledon.

503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media