Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gerrard avslørte øyeblikket han skjønte at Liverpool-karrieren var over

- Den samtalen var det avgjørende.

AVGJØRENDE: Det var da Steven Gerrard hadde en samtale med Brendan Rodgers om framtida i klubben at han skjønte at tiden var kommet for å forlate Liverpool. Foto: REUTERS / Phil Noble / NTB Scanpix
AVGJØRENDE: Det var da Steven Gerrard hadde en samtale med Brendan Rodgers om framtida i klubben at han skjønte at tiden var kommet for å forlate Liverpool. Foto: REUTERS / Phil Noble / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): I går bekreftet Steven Gerrard at han er ferdig i Liverpool når sesongen er over.

I et eksklusivt intervju med klubbens egen TV-kanal som ble sendt i kveld, avslørte 34-åringen hva det var som gjorde at han bestemte seg for å avslutte karrieren i klubben han har vært i siden han var åtte år gammel.

Det var da manager Brendan Rodgers for en tid tilbake satte seg ned med spilleren og fortalte at det var usikkert hvor mye spilletid han kom til å få, at Gerrard innså at han var ferdig i Liverpool.

- Det var mer enn et øyeblikk som gjorde at jeg kom til denne beslutningen. Men det var da manageren og jeg satte oss ned for ikke så lenge siden, at jeg innså at det var det beste for meg og klubben, fortalte Liverpool-kapteinen.

- Jeg kunne ønske at Brendan kom inn i klubben da jeg var 24 år, da tror jeg at vi hadde sittet her og snakket om alle trofeene vi hadde tatt sammen. Den samtalen var det avgørende, sammen med andre ting som har skjedd de siste seks til tolv månedene.

Hardt å fortelle døtrene 34-åringen var tydelig preget av situasjonen under hele intervjuet, og fortalte hvordan det siste døgnet har vært - etter at han ga beskjeden til fans og lagkamerater.

- Det har vært 24 følelsmessige timer for meg og familien. Men det blir mye tid til tårer og følelser i slutten av sesongen. Men nå er det en realitet og det er merkelig, sa Gerrard i TV-intervjuet.

Tidligere i dag ble det lekket fra TV-intervjuet at Steven Gerrard drar til USA og MLS etter at Premier League-sesongen er over. I intervjuet fortalte han at han fortsatt ikke har kommet til enighet med noen amerikansk klubb, men at det ikke er langt unna.

- Det å fortelle døtrene mine at jeg ikke skal spille for Liverpool lenger var hardt. Men samtidig er det en spennende utfordring for meg og min familie. Jeg har bodd i Liverpool hele livet, så det blir en stor forandring, fortalte en åpenhjertig Gerrard.

Rørt til tårer På spørsmål fra intervjuereren om han har lest mye av det som er skrevet om han selv det siste døgnet, svarer 34-åringen avisende.

- Jeg bytter bare TV-kanal. Jeg har svart på noen meldinger, men tilbakemeldingene har vært overveldende, sier Gerrard, som helst ikke ønsker at intervjueren skal lese opp noen meldinger fra fansen som hun har plukket ut:

- Hvis du leser de opp, så kommer jeg til å bryte sammen.

Intervjueren leste likevel opp en hilsen på slutten av intervjuet.

På få sekunder ble øynene til Liverpool-kapteinen fylt av tårer.

- Forhåpentligvis er dette mer et «sees snart» enn et «farvel», hilste Gerrard til fansen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media