Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gerrard ba Henry komme til Anfield

- Hadde elsket å se ham i Liverpool-drakt.

Steven Gerrard, Liverpools kaptein, sa søndag at han prøvde å overtale Thierry Henry om å gå til Anfield.

Men franskmannen valgte heller å gå til den spanske storklubben Barcelona i sommer. Det gjorde han etter en lang tid med spekulasjoner om hvorvidt han ville forlate Arsenal eller ikke.

- Jeg sendte ham ett par tekstmeldinger for å finne ut om han ville komme til oss. Jeg hadde elsket å se ham i en Liverpool-drakt, og det hadde supporterne også, sa Gerrard.

Gerrard og Henry er ikke nære venner, men en gang byttet de telefonnumre, og siden har de holdt kontakt via tekstmeldinger.

- Vi støtter hverandre og sånn. Det varmer når en spiller av ett slikt kaliber gir deg ros. Nå slår han seg til ro i Spania, og jeg er sikker på at han nok en gang kommer til å bevise at han er en av verdens beste spillere, sa Gerrard.

(NTB)

KOMPISER: Steven Gerrard og Thierry Henry hadde telefonkontakt da franskmannen var på vei bort fra Arsenal. Foto: REUTERS/SCANPIX
KOMPISER: Steven Gerrard og Thierry Henry hadde telefonkontakt da franskmannen var på vei bort fra Arsenal. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer
Gerrard ba Henry komme til Anfield
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media