- Gerrard brøt forhandlingene

Liverpool-kapteinen i krangel med manager Benitez.

(Dagbladet.no): Britiske medier melder om full skjæring i lønnsforhandlingene mellom Liverpool og kapteinen Steven Gerrard (25).

Ifølge Daily Mirror skal Gerrard ha avbrutt alle forhandlinger i går kveld. Avisa forteller også at en krangel med manager Rafa Benitez på treningsefeltet skal ha forsuret samarbeidet.

Gerrard har to sesonger igjen av kontrakten med Liverpool, men ønsker seg høyere lønn om han skal bli værende. Rapportene i dagens engelske aviser sier at det langt fra er oppnådd enighet.

- Tålmodigheten er over

Daily Mirror har snakket med en bekjent av Gerrard, som hevder å vite at midtbanegeneralen nå er lei av lønnsforhandlingene med de røde.

- Det er slutt på Stevies tålmodighet med Benitez og Rick Parry (klubbdirektøren), og nå er det borgerkrig, sier han.

Gerrard-kompisen sier saken kunne vært løst på et par timer, og at Gerrard ikke forstår hvorfor klubben vil gjøre unna forhandlingene på en skikkelig måte:

- Nå har han avbrutt samtalene, og selv om Liverpool kommer tilbake og sier at de vil gjenoppta forhandlingene, vil han be dem stappe dem et visst sted.

UENIGE OM LØNN: Steven Gerrard sa at han ville bli i Liverpool etter Champions League-seieren. Nå skal tonen være en ganske annen, ettersom klubben ikke vil innfri lønnskravene hans. Foto: AP/Scanpix
UENIGE OM LØNN: Steven Gerrard sa at han ville bli i Liverpool etter Champions League-seieren. Nå skal tonen være en ganske annen, ettersom klubben ikke vil innfri lønnskravene hans. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Vil ha millionlønn

Gerrard skal ønske seg en ukelønn på over en million kroner, noe ekspertene tror Liverpool ikke vil ta seg råd til å tilby ham.

Etter Champions League-seieren erklærte Gerrard at han ville bli værende i Liverpool. Nå skal han ifølge rapportene føle at klubben tar ham som en selvfølge. Andre beskylder Benitez for å forsøke å skremme ham vekk for å håve inn en feit overgangssum i stedet for å måtte punge ut en skyhøy lønning.

- Jeg aner ikke hva som foregår. Jeg beskyldes for å ha satt igang en kampanje for å bli kvitt Stevie, men jeg har ikke gjort noenting. Jeg vil at han skal bli, skal Benitez ha fortalt sine venner ifølge Daily Mirror.

Real Madrid, Chelsea, Milan og Manchester United skal alle være interesserte i å hente Gerrard.